Bedrijfsuitje Zeilen uit Amsterdam 

Samen met je collega's onder zeil. Een dag, een middag, een zeiltocht met BBQ of een bedrijfsuitje na werktijd. Mogelijkheden genoeg. Scheep in, waai uit en geniet. 

Bedrijfsuitje Zeilen Amsterdam

Zeilen uit Amsterdam

Laat de stadse drukte even achter je. Stap in de haven van Amsterdam IJburg aan boord van een van onze prachtige zeilschepen. We varen het IJsselmeer op, hijsen samen de zeilen en waaien even heerlijk uit. Voor heerlijk eten en drinken wordt door de gastvrije bemanning gezorgd. Er zijn diverse mogelijkheden.
Naast een zeildagtocht kunnen we ook een programma samenstellen voor een middag onder zeil. Onze avond zeiltochten zijn een aanrader als bedrijfsuitje zeilen na werktijd. Wilt u tijdens uw zeiltocht even ergens van boord, dan kunnen we zeilen naar Pampus of zeilen naar het Muiderslot. Uw programma voor zeilen uit Amsterdam stellen we graag in goed overleg met u samen.

Bedrijfsuitje Zeilen Amsterdam

Zeilen uit Amsterdam

U kunt het zich misschien niet voorstellen als u zich dagelijks in de stadse drukte begeeft. Maar Amsterdam ligt nog steeds aan het ruime water van het IJsselmeer. De haven van Amsterdam IJburg is een perfect uitvalpunt voor een paar uur rust, ruimte en natuur. Kom even los van de stadse hectiek. Laat de wind door uw haren blazen, kom even in beweging. Geniet tegelijkertijd van een hapje, een drankje en een heerlijke maaltijd. Alle deelnemers aan zo'n bijzondere zeiltocht komen gegarandeerd opgefrist en uitgewaaid weer thuis. 

Bedrijfsuitje Zeilen uit Amsterdam