Bedrijfsuitje Zeilen Muiden

Luxe traditionele zeilschepen. Uitstekende catering. Gastvrije en professionele bemanning. Wij maken van uw bedrijfsuitje een onvergetelijk evenement. Scheep in voor een heerlijke dag en een bijzondere ervaring.

Bedrijfsuitje Zeilen Muiden

Topklasse zeilschepen

Onze zeilschepen hebben goede zeileigenschappen en voldoen aan alle veiligheidseisen. Ze zijn speciaal ingericht voor het maken van zeiltochten met groepen. De schepen zijn luxe en sfeervol ingericht. Aan boord voelt iedereen zich direct thuis. Ook aan dek is er veel comfortabele ruimte aanwezig.

Zeilen uit Muiden

Vanuit de haven van Muiden varen we langs het Muiderslot direct het IJsselmeer op. Zijn we op open water, dan hijst u op aanwijzingen van uw schipper de zeilen en stuurt u zelf het schip. Er zijn legio mogelijkheden voor een mooi programma. We geven u een paar voorbeelden. De haven van Muiden is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.

Bestemmingen

Er liggen diverse mooie locaties binnen bereik wanneer u gaat zeilen uit Muiden. Forteiland Pampus is een populaire bestemming. Maar ook de havens van Marken, Volendam en Monnickendam zijn een bezoekje waard. Zeilzaken regelt desgewenst ook alle aanvullingen op uw zeiltocht.

Eten en drinken aan boord

De bemanning van onze schepen is gastvrij en professioneel. Hun doel is u een prachtige zeiltocht bezorgen. U kunt aan boord van deze schepen uitstekend eten en drinken. De catering is huisgemaakt, kakelvers en wordt smakelijk gepresenteerd. Met bijna alle dieetwensen kan rekening gehouden worden. 

Maatwerk programma

Het programma voor uw bedrijfsuitje zeilen kan op allerlei manieren worden ingevuld. De kracht van Zeilzaken zit 'm in het goed combineren van wensen en mogelijkheden. Vertel ons daarom wat meer over uw wensen, uw gezelschap en uw budget wanneer u een voorstel wilt ontvangen. 

bedrijfsuitje zeilen Muiden

Bedrijfsuitje Zeilen Muiden

Uw personeel is belangrijk voor u. Laat ze dat zo af en toe weten. Gun ze een fantastisch bedrijfsuitje zeilen uit Muiden. Stap aan boord van een van onze prachtige schepen voor een onvergetelijke dag.

Meer over uw bedrijfsuitje zeilen uit Muiden

Bedrijfsuitje Zeilen Muiden

Diverse bestemmingen bereikbaar wanneer u gaat zeilen uit Muiden

Bedrijfsuitje Zeilen Muiden

Samen een schip zeilen is een uitstekende teambuilding activiteit

Bedrijfsuitje Zeilen Muiden

Alleen de mooiste schepen zijn goed genoeg voor uw bedrijfsuitje zeilen