Evenementenbureau Muiden

Zeilen en andere zaken

Even ergens van boord. Een cultureel bezoek aan een bijzondere locatie. Wat extra opschudding. Een overnachting of vervoer per touringcar. Een vergaderlocatie, lunch of diner aan de wal. Ook daar zorgt Zeilzaken voor. Zo heeft u 1 aanspreekpunt voor de organisatie van uw hele evenement. Dat is wel zo helder.

Zeilen naar Pampus

Forteiland Pampus ligt voor de kust van Amsterdam en Muiden. Zeilen uit Muiden en zeilen uit Amsterdam kan uitstekend gecombineerd worden met een bezoek aan dit bijzondere onderdeel van de Stelling van Amsterdam.

Zeilen naar het Muiderslot

Een van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland. Gelegen aan de monding van de rivier De Vecht en de voormalige Zuiderzee. Een mooie bestemming wanneer u gaat zeilen uit Amsterdam. Of start uw programma zeilen uit Muiden met een bezoek aan The Amsterdam Castle.

Zeilen en RIB varen

Scheur met een vaart van ca. 80 km per uur over het IJsselmeer. Een verrassende aanvulling op uw zeiltocht. Een uitstekende vergaderbreak. Onze RIB's zijn ook zonder combinatie met een zeiltocht te huur. Snel van A naar B of een spannende RIB-adventure. Een standby RIB om uw gasten aan of van boord te brengen. De RIB's zijn multi inzetbaar voor uw evenement.

Volendam en de Gouwzee

Wilt u zeilen uit Muiden of zeilen uit Amsterdam, dan is tijdens een dagtocht de haven van Volendam bereikbaar. Stap even van boord voor een wandeling. Haal een visje aan de kar. Maak een foto in kostuum. Ook Monnickendam en Marken liggen binnen bereik.

Zeilen en slapen

Een zeiltocht met overnachting(en) behoort ook tot de mogelijkheden. Wanneer Zeilzaken u geen schip met slaapplaatsen kan aanbieden, dan weten wij de betere hotels aan het water te vinden.