Muiderslot

The Amsterdam Castle. Gelegen aan de monding van De Vecht. Per zeilschip over het IJsselmeer bereikbaar

Zeilen vanuit Muiden

Zeilen Muiderslot

De kop van de haven van Muiden wordt gesierd door een van de best bewaarde Middeleeuwse kastelen van Nederland. Een bezoek aan het Muiderslot is zowel voor kinderen als volwassenen zeker de moeite waard. Begint uw dag op het water in de haven van Muiden, dan kunt u uw programma starten of eindigen bij het Muiderslot. Tijdens een vaar- of zeiltocht vanuit een andere haven (bijvoorbeeld Amsterdam) kan een bezoek aan het Muiderslot onderdeel uitmaken van uw evenement. 

Bedrijfsuitje Zeilen Amsterdam

 Uw zeiltocht en het Muiderslot

Het Muiderslot ligt direct aan het water. Door haar ligging is een bezoek aan het Muiderslot uitstekend te combineren met een zeiltocht aan boord van een traditioneel zeilschip. Stelt u prijs op nog een cultureel uitstapje? Dan meren we ook af aan de steiger van forteiland Pampus. Zo'n goed gevuld programma noemen wij "Rondje Historisch Muiden".

Zeilen Amsterdam

Zeil vanuit Amsterdam of Volendam naar het Muiderslot in Muiden en maak een bijzonder cultureel uitstapje.

Bedrijfsuitje Zeilen Muiderslot

Zeilen uit Muiden. Breng eerst een bezoek aan het Muiderslot en scheep dan in aan boord van een prachtig, traditioneel zeilschip.

Zeilen Muiden Bedrijfsuitje

Een bezoek aan het Muiderslot is de moeite waard. Combineer dit culturele uitstapje met een zeiltocht aan boord van onze schepen.