Pampus

Een bijzonder eiland, onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Pampus ligt middenin het IJsselmeer, voor de kust van Muiden en Amsterdam. Het eiland heeft veel te bieden.

Zeilen Pampus, Zeilen uit Muiden, Zeilen uit Amsterdam

Zeilen naar Pampus

Forteiland Pampus ligt vlak voor de kust van Muiden en Amsterdam en is een van de meest bijzondere onderdelen van de Stelling van Amsterdam. Het forteiland is alleen per boot bereikbaar. Maak van de gelegenheid gebruik en ga even van boord. Dwaal op eigen gelegenheid door de vele mysterieuze gangen en over het eiland, of laat u rondleiden door een gids die u alle bijzonderheden over dit eiland kan vertellen. Zeilzaken neemt een bezoek aan Pampus desgewenst in uw programma op.

Pampus is ook beschikbaar als locatie voor uw evenement. Voor vervoer van uw gezelschap over het water kan Zeilzaken zorgen. Zeilzaken werkt in zo'n geval nauw samen met Pampus Events, de partij die exclusief de evenementen op Pampus verzorgt. Afhankelijk van het programma van uw evenement blijft u 1 aanspreekpunt houden. Zeilzaken of Pampus Events.

Zeilen uit Muiden Pampus
Evenementenbureau Muiden
Bedrijfsuitje Zeilen Muiden