Lemsteraak Zeilen Muiden

Lemsteraak Grote Jager


De Grote Jager is een van de snelste, maar ook een van de meest luxe lemsteraken van ons land. Een ideaal schip als je gaat voor een combi van luxe en sportief. De Grote Jager kan maximaal 20 gasten ontvangen. Het schip is uitermate geschikt voor een luxe teambuilding evenement. Maar ook kleinere familie- en vriendengroepen zullen een onvergetelijke zeiltocht aan boord van deze prachtige aak beleven.

Grote Jager - benedendeks

Nautisch, sfeervol, comfortabel maar ook praktisch. Voor een vergadering of presentatie is een groot beeldscherm aanwezig. Een heerlijke ruimte voor een vruchtbaar overleg, een lunch, diner of borrel.  


Lemsteraak Huren Zeilen

Grote Jager - aan dek

Deze Koninklijke Lemsteraak beschikt ook aan dek van het nodige comfort. De ruime kuip biedt niet alleen veel bewegingsvrijheid tijdens de zeiltochten. Je kunt hier ook heerlijk lunchen, borrel en napraten.

Pampus Zeilen Lemsteraak

Zeilen IJsselmeer op een Lemsteraak

Lemsteraak "Grote Jager" heeft de haven van Muiden als thuishaven. Vanuit Muiden liggen diverse mooie bestemmingen  binnen bereik tijdens een dagtocht. Afvaart vanuit andere havens aan het IJsselmeer  is in overleg mogeljk.

Zeilen Muiden Lemsteraak

Zakelijke en particuliere evenementen

Deze prachtige lemsteraak is van alle markten thuis. Ze laat zich niet alleen rustig besturen voor een ontspannen dag, maar zet met alle gemak alle zeilen bij voor een serieus zeilavontuur.

Zeilen Muiden Lemsteraak

Teambuilding Zeilen

Samen een schip zeilen is een ultieme teambuilding activiteit. Werkt iedereen goed samen, dan haalt u alles uit het schip dat erin zit. En dat geeft een kick !! Uw team houdt dat gevoel absoluut wel even vast. Borduur daarop voort en kom gerust nog eens terug voor een herbeleving.

Lemsteraak Zeilen Muiden

Eten en drinken

Ontbijten, lunchen, borrel of dineren. Het kan allemaal aan boord van deze luxe Lemsteraak. Leuke extra: eigenaar Sacha Emmerik is een wijnkenner die zijn kennis graag met u deelt. Hij biedt verschillende arrangementen aan.

Zeilen Lemsteraak
Lemsteraak Huren IJsselmeer
Lemsteraak Zeilen Bedrijfsuitje