Bedrijfsuitje Zeilen uit Amsterdam

Tjalk De Egelantier


De Egelantier rolde als vrachtschip van de werf in 1889. Huidige eigenaar Menno Hoekstra vond zo'n 25 jaar geleden haar casco. Hij heeft De Egelantier grondig gerestaureerd en een nieuw interieur gegeven. Dat heeft geresulteerd in een sfeervol, intiem en traditioneel zeilschip. De Egelantier kan zeilen uit Muiden en zeilen uit Amsterdam. Andere havens op aanvraag mogelijk.

Tjalk "De Egelantier" - het schip anno 2020

In de winter van 2018 heeft De Egelantier een nieuw interieur gekregen. Voorzien van alle hedendaagse comfort en sfeervol ingericht. De Egelantier heeft een vriendelijk zeil-/vaarkarakter.  Een uitermate geschikt zeilschip voor de wat kleinere groepen en intieme gezelschappen.

Vergaderen op een boot

De Egelantier - benedendeks

Hier treft u een oergezellige ruimte aan. Het interieur bestaat uit een spannende mix van klassieke en trendy elementen. Eigenaren Menno Hoekstra en Julia Last wonen aan boord en nodigen u van harte uit voor het maken van een heerlijke zeiltocht. 

Zeilen Muiden Personeelsuitje

De Egelantier bovendeks

In de ruime kuip op het achterdek treft u comfortabele zitplaatsen aan. Ook langs de gangboorden zijn ruime zitplaatsen aanwezig. De tuigage is traditioneel en wordt met de hand bediend. Het schip heeft een erg vriendelijk vaarkarakter. Deelnemers van alle leeftijden kunnen met een gerust hart opstappen.

Bedrijfsuitje Zeilen Pampus

Zakelijke en particuliere evenementen

Aan boord van De Egelantier kunnen maximaal 25 personen meezeilen. Er zijn allerlei programma's mogelijk. Neem contact op met Zeilzaken wanneer u meer wilt weten. Wij stellen het programma voor uw zeiltocht samen aan de hand van uw wensen.

Bedrijfsuitje Zeilen uit Muiden

Vergaderen op een zeilschip

In het dekhuis bevindt zich een grote tafel waaraan 12 personen kunnen plaatsnemen. Vergaderfaciliteiten zijn aanwezig. De Egelantier is een verfrissende plek voor een productief overleg. Vergaderbreak? Hijs samen de zeilen !!

Zeilen uit Amsterdam

De Egelantier - eten en drinken

Chef kok Julia Last kookt voor alle gezelschappen aan boord van tjalk De Rederijker en De Egelantier. Kakelvers, smakelijk en (niet onbelangrijk) prachtig gepresenteerd. Vraag ons naar het cateringaanbod van De Egelantier

Zeilen uit Muiden
Zeilen uit Muiden
Bedrijfsuitje Zeilen uit Amsterdam