Zeilen uit Muiden

Tjalkjacht De Titaan


De Titaan is zusterschip van De Rederijker. De beide tjalken zijn op alle fronten aan elkaar gewaagd. Zeilzaken zet ze dan ook graag samen in voor zeiltochten met wat grotere groepen. We maken er een wedstrijd van. Een wedstrijdelement voegt een extra dimensie toe aan uw zeiltocht. En aan boord van De Titaan zal het u natuurlijk ook aan niets ontbreken. Comfortabel, luxe, een gastvrije bemanning en heerlijke catering.

De Titaan - benedendeks

De Titaan biedt een spannende combinatie van een traditioneel wit zeilschip aan de buitenkant met een modern, luxe en trendy interieur aan de binnenkant. 


Bedrijfsuitje Zeilen Amsterdam

Titaan- aan dek

Ruim van opzet. Veel zitplaatsen. Voldoende werkplek voor de zeilers, maar ook voor de stille genieters. 

Bedrijfsuitje Zeilen Amsterdam

De Titaan - thuishaven

De Titaan heeft de haven Amsterdam IJburg als thuishaven. Deze haven is met het OV goed bereikbaar. Afvaart vanuit andere havens aan het IJsselmeer is in overleg mogelijk.

Zeilen Amsterdam Bedrijfsuitje

Zakelijke en particuliere evenementen

De Titaan leent zich eigenlijk voor elk evenement. Een relatiedag, een personeelsuitje, een familiedag of zelfs een bruiloft op het water ... U zult een onvergetelijke dag beleven.

Zeilen Muiden Personeelsuitje

Teambuilding Zeilen

De Titaan leent zich uitstekend voor een serieus teambuilding event. Buiten kan er worden gewerkt. Binnen kan er vergaderd worden. Het schip is van alle vergadergemakken voorzien.

Teambuilding Zeilen

Eten en drinken

Alles aan boord van De Titaan is tot in de puntjes verzorgd. Dat geldt natuurlijk ook voor de catering. Een ruim aanbod van drankjes, hapjes, lunches en mogelijkheden voor het diner maken uw verblijf aan boord compleet.

Zeilen uit Amsterdam Bedrijfsuitje
Zeilen Amsterdam IJsselmeer
Bedrijfsuitje Zeilen Amsterdam