Zeilen Amsterdam

Ontsnap even aan de hectiek van de stad. Vanuit de haven van Amsterdam IJburg vaart u direct het IJsselmeer op. Aan boord van onze luxe, traditionele zeilschepen voelt iedereen zich direct thuis. Ontspan, geniet en kom lekker uitgewaaid weer thuis.

Zeilen Amsterdam

De mooiste zeilschepen

Onze traditionele zeilschepen zijn luxe en sfeervol ingericht. Ook bovendeks is er genoeg comfortabele ruimte beschikbaar. Daarnaast beschikken ze over goede zeileigenschappen en voldoen ze aan alle veiligheidseisen.  

Zeiltochten uit Amsterdam

Er zijn legio mogelijkheden voor een zeiltocht vanuit Amsterdam. We laten geven u hierbij een paar voorbeelden. Is dit niet helemaal wat u zoekt, neem dan contact op. Aanpassen, variƫren en combineren is namelijk mogelijk. Zeilzaken zorgt voor een passend programma.

Even van boord en extra's

Afhankelijk van de duur van uw zeiltocht liggen er diverse mooie bestemmingen binnen bereik. U kunt een bezoek brengen aan Forteiland Pampus, het Muiderslot of de haven van Volendam, Monnickendam of Marken. Voor een opfrissertje na een zware vergadering biedt een RIB tocht uitkomst. 

Catering aan boord

Aan boord van onze schepen zal het u aan niets ontbreken. De bemanning heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. De catering is huisgemaakt, smakelijk, kakelvers en wordt mooi gepresenteerd. En natuurlijk zijn alle schepen voorzien van een goed gevulde bar. Met bijna alle dieetwensen kan rekening gehouden worden. 

Uw zeiltocht vanuit Amsterdam

Wilt u meer weten over mogelijkheden voor zeilen uit Amsterdam, neem dan contact met ons op. We ontvangen graag wat informatie over uw wensen, uw gezelschap en de gelegenheid. Op basis daarvan combineren we uw wensen met de mogelijkheden. U kunt van ons een passend programmavoorstel tegemoet zien. 

Zeilen Amsterdam
Zeilen uit Amsterdam
Zeilen uit Amsterdam