Zeilen Muiden

Luxe, klassieke zeilschepen. Groot vaargebied. Heerlijke catering. Diverse uitstapjes mogelijk. Historische haven, voldoende gratis parkeerplaatsen. 
Bedrijfsuitje, familiefeest, bruiloft of relatie evenement. Scheep in en geniet !

Zeilen Muiden

Topklasse schepen

Zeilen Muiden aan boord van de mooiste zeilschepen. Onze schepen hebben goede zeileigenschappen en voldoen aan alle veiligheidseisen. Ze zijn speciaal ingericht voor het maken van zeiltochten met groepen. De inrichting benedendeks is sfeervol en luxe. Ook bovendeks is er voldoende comfortabele ruimte om van de elementen te genieten.

Uitstekende verzorging

De bemanning van onze schepen is professioneel en gastvrij. Hun doel is u een prachtige zeiltocht bezorgen. De catering aan boord is van hoog niveau. Huisgemaakt, kakelvers en smakelijk gepresenteerd. Met bijna alle dieetwensen kan rekening gehouden worden. Wilt u zeilen uit Muiden, dan zal het u aan boord van onze schepen aan niets ontbreken.

Vaargebied en uitstapjes

We zeilen over het IJmeer - het zuidelijk deel van het IJsselmeer. Op aanwijzingen van uw schipper zeilt u zelf het schip. Afhankelijk van de duur van uw zeiltocht zijn er diverse bestemmingen mogelijk zoals Pampus, het Muiderslot, Marken en Volendam 

Uw evenement

Zeilen uit Muiden biedt legio mogelijkheden. Vertel Zeilzaken wat meer over uw wensen, de samenstelling van uw gezelschap en de gelegenheid. Op basis daarvan ontvangt u van ons een programma voor een zeiltocht waarvan u nog lang zult nagenieten. 

Zeilen Muiden
Zeilen Muiden
Zeilen Muiden Bedrijfsuitje