Zeilend naar Fort Pampus

Forteiland Pampus ligt middenin het IJsselmeer. Het eiland is alleen over het water bereikbaar. Uw zeiltocht vanuit Muiden of Amsterdam is uitstekend te combineren met een bezoek aan dit bijzondere onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Maak van de gelegenheid gebruik. Stap een uurtje van boord op Pampus en laat u verrassen.

Zeilen Pampus

Zeilend naar Pampus

Stap aan boord van een van onze fantastische traditionele zeilschepen. Comfortabel, luxe ingericht en van alle hedendaagse gemakken voorzien. De schepen hebben goede zeileigenschappen en voldoen aan alle veiligheidseisen. Scheep in voor een prachtige zeiltocht.

Cultureel en veelzijdig uitstapje

Forteiland Pampus biedt voor elk wat wils. Het eiland heeft een rijke historie. U kunt daar uitgebreid kennis mee maken. Bij aankomst krijgt u van de fortwachter een routebeschrijving mee die u door de mysterieuze gangen van het fort leidt. Daar treft u bijzondere en verrassende belevenissen aan.  

Pampus en de kinderen

Voor kinderen is er op Pampus van alles te doen. Het fort en het eiland zullen al tot de verbeelding spreken. Pampus biedt bovendien een leuke speurtocht voor kinderen aan. Zijn er kinderen aanwezig in uw gezelschap, dan kunt u ze een plezier doen met een bezoekje aan Pampus. 

Zeilen Pampus
Zeilen Pampus
Zeilen Pampus