Zeilen Amsterdam

Traditionele, luxe zeilschepen. Groot vaargebied. Uitstekende catering. Verschillende uitstapjes mogelijk. Maatwerk programma's gebaseerd op uw wensen. Personeelsuitje, relatie evenement, familiefeest of bruiloft. Scheep in en geniet. 

Zeilen uit Amsterdam

Zeilen uit Amsterdam

Ontsnap even aan de hectiek van de drukke stad. Stap in de haven van Amsterdam aan boord van een prachtig zeilschip en ga zeilen uit Amsterdam. Vanuit Amsterdam zeilt u het IJsselmeer op. Een fantastisch idee voor een bedrijfsuitje, maar ook voor een familiedag, relatie evenement of bruiloft.

Luxe zeilschepen

Onze schepen zijn speciaal ingericht voor het maken van zeiltochten met groepen. Ze hebben goede zeileigenschappen en voldoen aan alle veiligheidseisen. De inrichting is luxe en sfeervol. Iedereen voelt zich direct thuis aan boord. Ook bovendeks is er genoeg comfortabele ruimte beschikbaar zodat u heerlijk van de elementen kunt genieten. 

Zeiltocht uit Amsterdam

Vanuit de haven van Amsterdam IJburg vaart u direct het IJsselmeer op. Op aanwijzingen van uw schipper zeilt u zelf het schip. Voor een mooi programma zijn er legio mogelijkheden. We geven u hierbij een paar voorbeelden van populaire programma's. Wijzigingen, combinaties en variaties hierop zijn natuurlijk mogelijk. 

Extra's en uitstapjes

Wilt u zeilen uit Amsterdam, dan liggen er verschillende interessante bestemmingen binnen bereik. Zeil bijvoorbeeld naar het Muiderslot of zeil naar Pampus. De havens van Volendam, Marken en Monnickendam zijn ook een bezoekje waard. Even van boord, opfrissen, overnachten, groepsvervoer. Zeilzaken neemt deze extra's desgewenst mee bij de samenstelling van het programma voor uw zeiltocht.

Eten en drinken

De catering aan boord van onze schepen is van hoog niveau en wordt alom geroemd. Huisgemaakt, smakelijk, kakelvers en mooi gepresenteerd. De bemanning heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Hun doel is u een onvergetelijke zeiltocht bezorgen. Het zal u tijdens uw verblijf aan boord dan ook aan niets ontbreken. 

Uw evenement

De organisatie van uw zeiltocht uit Amsterdam kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Vertel ons wat meer over uw wensen, uw gezelschap en de gelegenheid. Aan de hand daarvan ontvangt u van ons een voorstel voor een onvergetelijke dag zeilen uit Amsterdam. 

Zeilen Amsterdam

Zeilen uit Amsterdam

Leg uw personeel of klanten zo af en toe in de watten. Stap met ze aan boord van een van onze luxe schepen. Zeilen uit Amsterdam gooit de boel even los. U kunt ontspannen netwerken en elkaar eens op een andere manier leren kennen.

Zeilen Amsterdam - mogelijkheden

Zeilen uit Amsterdam

Uitwaaien aan de rand van de stad tijdens een bedrijfsuitje zeilen Amsterdam

Zeilen uit Amsterdam

Ontsnap even de stadse drukte. Scheep in aan boord van onze luxe zeilschepen. 

Zeilen uit Amsterdam

Zeilen Amsterdam met familie en vrienden. Scheep in voor een prachtige dag op het water.

Bedrijfsuitje Zeilen Amsterdam

Zeilzaken en zeilen Amsterdam

Zeilzaken organiseert al meer dan 15 jaar zeiltochten voor bedrijven en particulieren. Inmiddels hebben wij op basis van onze jarenlange ervaring een keuze gemaakt van wat wij u willen aanbieden. Wij gaan voor luxe schepen, uitstekende verzorging aan boord en maatwerk programma's.