Zeilen uit Muiden

De mooiste traditionele zeilschepen. Professionele en gastvrije bemanning. Uitstekende catering. 
Groot vaargebied en diverse uitstapjes mogelijk. 
Programma's op maat voor zakelijke en particuliere evenementen.

Zeilen uit Muiden

Bijzondere zeilschepen

Onze traditionele zeilschepen hebben goede zeileigenschappen. Ze zijn daarnaast ook voorzien van alle hedendaagse comfort en gemakken. Deze combinatie staat garant voor een onvergetelijke dag zeilen uit Muiden. Het programma voor uw zeiltocht uit Muiden stellen wij in goed overleg met u samen.

Uitstekend verzorgde zeiltochten

De catering aan boord van de schepen van Zeilzaken is van uitstekende kwaliteit. Kakelvers en aan boord bereid van seizoensgebonden ingrediĆ«nten. Uw bemanning heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Het zal u aan boord van onze schepen aan niets ontbreken. 

Uitstapjes en extra's

Wilt u zeilen uit Muiden, dan varen we na inscheping direct het IJsselmeer op. Op zich is het niet nodig dat u ergens van boord gaat. Niemand zal zich vervelen tijdens een zeiltocht. Wilt u liever wel even een uurtje van boord voor bezoek aan een interessante locatie, dan zijn er diverse bestemmingen mogelijk. Afhankelijk van de duur van uw zeiltocht adviseert Zeilzaken u graag over de mogelijkheden. 

Uw evenement

Zeilen uit Muiden biedt legio mogelijkheden. Vertel Zeilzaken wat meer over uw wensen, de samenstelling van uw gezelschap en de gelegenheid. Op basis daarvan ontvangt u van ons een programma voor een zeiltocht waarvan u nog lang zult nagenieten. 

Zeilen Muiden
Zeilen Amsterdam
Zeilen Muiden Bedrijfsuitje