Zeilen vanuit Muiden

Stap aan boord van de mooiste traditionele zeilschepen die zeilen vanuit Muiden. Zeilen uit Muiden past bij elke gelegenheid en is geschikt voor jong en oud. Uw bedrijfsevenement of familiefeest zal gegarandeerd een succes worden. 

Zeilen vanuit Muiden

Luxe traditionele zeilschepen

Aan boord van onze zeilschepen zal het u aan niets ontbreken. Alhoewel het traditionele, oer-Hollandse schepen zijn is alle hedendaagse comfort aanwezig. Daarnaast zijn ze voorzien van traditionele tuigage en hebben ze goede zeileigenschappen. Voor elk wat wils ... 

Samen uw schip zeilen

Het is de bedoeling dat u met uw gezelschap samen het schip zeilt. U krijgt daarvoor natuurlijk aanwijzingen van de professionele bemanning. Het is echter beslist niet nodig dat iedereen de hele dag in de touwen hangt. Deelnemers die liever niet actief deelnemen zullen (ook) uitstekend verzorgd worden.

Uitstekende catering, gastvrije crew

De bemanning van onze zeilschepen bestaat uit professionele schippers en matrozen. Daarnaast hebben zij gastvrijheid hoog in het vaandel. Zij werken in teamverband en zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke zeiltocht te bezorgen.

Vaargebied en bezienswaardigheden

Wilt u zeilen vanuit Muiden, dan vaart u vanuit de pittoreske haven direct het IJsselmeer op. De zeilen kunnen meteen omhoog. U kunt uw zeiltocht onderbreken met bijvoorbeeld een bezoek aan Forteiland Pampus, Volendam, Marken of het Muiderslot. Zeilzaken is goed op de hoogte van alle mogelijkheden.

Zeilen vanuit Muiden en uw evenement

Zeilzaken stelt alle programma's voor een zeiltocht vanuit Muiden in goed overleg met haar klanten samen. Of het nu een bedrijfsevenement of een particulier feest betreft, wij zijn na bijna 20 jaar van alle markten thuis. Vertel ons wat meer over uw wensen, uw gezelschap en de gelegenheid. Op basis daarvan kunnen wij u een passend programma aanbieden.

Zeilen vanuit Muiden klipper
Zeilen vanuit Muiden tjalk
Zeilen vanuit Muiden naar Pampus