Corona Proof Zeiltochten

Zeil de vrijheid tegemoet. Corona proof zeilen vanuit Muiden of Amsterdam. 

Zeilen en Covid-19

We mogen eindelijk weer met u onder zeil. Hoe heerlijk zou het zijn om even lekker uit te waaien.  Aan boord van luxe tjalk De Rederijker zijn een aantal drastische maatregelen genomen. Het schip voldoet hiermee volledig aan de huidige Corona maatregelen. Stap aan boord voor een luxe, volledig verzorgde en veilige zeiltocht op het IJsselmeer.

Tjalk De Rederijker - geschikt voor Corona proof zeiltochten

Deze grote, luxe tjalk kon tijdens het "oude normaal" 60 gasten ontvangen. Om aan de eisen van het "nieuwe normaal" te kunnen voldoen heeft eigenaar De Muider Compagnie een aantal drastische maatregelen genomen. 

Corona maatregelen

Een zeiltocht wordt gezien als sport. U hoeft aan boord geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Benedendeks draagt u een mondkapje. 

Zeilen hijsen

Er zijn lieren aangebracht, waarmee de zeilen automatisch gehesen kunnen worden. Het is niet meer nodig om dit samen, schouder-aan-schouder te doen. Maar het mag wel.

Interieur

Een deel van het interieur is verwijderd. Er zijn gezellige zitjes gecreĆ«erd. Ook benedendeks is het op deze manier mogelijk om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. 

Coronaproof en Exclusief

Met deze aanpassingen is De Rederijker uitermate geschikt voor een zeer exclusieve zeiltocht met een select gezelschap. De services en kwaliteit van de catering aan boord van dit fantastische zeilschip blijven, als vanouds, op hoog niveau. In overleg met De Muider Compagnie hebben we een paar mooie programma's samengesteld voor uw relatie evenement, bedrijfsuitje of familiedag. Stap aan boord en waai eindelijk even uit. U heeft het verdiend. 

Zeilen Muiden Bedrijfsuitje
Zeilen Amsterdam BBQ boot
Zeilen Pampus Muiden