Spanning en ontspanning

Samen een groot schip zeilen vereist samenwerking. Zeilen is dan ook de meest ultieme vorm van teambuilding. Geschikt voor alle leeftijden.

Statenjacht Zeilen Bedrijfsuitje

Teambuilding Zeilen

Staat uw evenement in het kader van teambuilding, stap dan aan boord van een zeilschip. Uw team brengt en houdt het schip onder zeil. Natuurlijk onder leiding van een professionele bemanning. De teamleden dienen daarvoor duidelijk met elkaar te communiceren en opdrachten op tijd uit te voeren. Gaat dat niet goed, dan komt het schip niet ver. Een goede samenwerking vertaalt zich direct in betere resultaten. Zowel jonge als oudere deelnemers uit uw team zullen een geschikte plaats aan dek kunnen vinden. Geef Zeilzaken wat meer informatie over uw team en uw wensen. Wij zorgen voor een passend teambuilding programma.

Zeilen Bedrijfsuitje Teambuilding

Een zeilschip zeil je samen

Samen een schip zeilen is teambuilding "optima forma". Taken aan dek worden verdeeld. De roerganger neemt de leiding . Iedereen dient zijn of haar aanwijzingen op te volgen. Loopt de samenwerking niet vlekkeloos of geeft uw roerganger de verkeerde opdracht, dan komt u niet ver. Oefenen en wisseling van taken laat verrassende resultaten zien. Stof genoeg om over na te praten.

Teambuilding Zeilen

Bedrijfsuitje Zeilen uit Amsterdam

Teambuilding zeilen tijdens uw bedrijfsuitje. Spannende ontspanning

Zeilen Muiden

Goed eten en drinken is belangrijk tijdens zo'n actieve dag.

Zeilen Muiden Zeilen Pampus

Zeilen uit Muiden met familie
Zeilen naar Pampus vanuit Muiden