Zeilen Muiden Bedrijfsuitje

Bijzondere Zeiltochten

maatwerk programma's voor een normale prijs

Zeilzaken stelt het programma voor uw zeiltocht samen aan de hand van uw wensen. Op het gebied van zakelijke en particuliere zeiltochten zijn wij van alle markten thuis. Om u een indruk te geven van mogelijkheden treft u onderstaand een aantal voorbeelden aan. Neem contact met ons op wanneer u benieuwd bent naar een voorstel dat u helemaal past.

Zeiltocht met BBQ

Zeilen uit Muiden, Zeilen op het IJsselmeer. Een populair en filevrij programma. Geschikt voor alle gelegenheden.  We starten niet te vroeg en eindigen niet te laat. U komt heerlijk uitgewaaid en helemaal voldaan weer thuis.

Een hele dag onder zeil

Wilt u zeilen uit Muiden of zeilen uit Amsterdam, dan zijn er tijdens uw zeiltocht diverse bestemmingen mogelijk. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan forteiland Pampus, Volendam of Marken. Aan de hand van uw wensen kunnen we een passend programma samenstellen.

Middag zeiltocht

Doorbreek de sleur en waai lekker uit. Een paar uurtjes aan boord van een van onze prachtige zeilschepen frist lekker op. Hijs samen de zeilen, neem een drankje en hapje en praat even lekker bij.

Teambuilding Zeilen

Zeilen op het IJsselmeer in teamverband. Werk je als team niet samen, dan komen jullie niet ver. Verdeel de taken, geef elkaar de juiste aanwijzingen en reageer op tijd. Loopt dat op rolletjes, dan ervaar je direct positief resultaat.

Familiefeest zeilen

Zeilen is voor alle leeftijden. Zeker aan boord van de luxe zeilschepen uit het portfolio van Zeilzaken. We kunnen voor jong en oud een geweldige dag organiseren. Samen zeilen op het IJsselmeer staat garant voor een onvergetelijke dag.

Avond zeiltocht

Scheep na werktijd in om een prachtige avond op het water te beleven. U wordt ontvangen met een drankje en hapje, waarna we het ruime sop kiezen. We sluiten de avond af met een heerlijke maaltijd aan boord, midden op het IJsselmeer.

Zeilen naar Pampus

Forteiland Pampus is alleen over het water bereikbaar. Maak van de gelegenheid gebruik. Onderbreek uw zeiltocht met een bezoek aan dit bijzondere onderdeel van de Stelling van Amsterdam. De meeste programma's voor zeilen uit Muiden en zeilen uit Amsterdam zijn hiermee goed te combineren.

Zeilen Muiderslot

Combineer uw zeiltocht met een bezoek aan het Muiderslot ofwel "The Amsterdam Castle". Een mooie en actieve dag met veel oer-Hollandse cultuur, frisse lucht en heerlijke eten en drinken.

Trouwen aan boord

Uw eigen huwelijksbootje. Hoe bijzonder is dat. Zo'n belangrijke dag vraagt natuurlijk om een programma op maat. Dat komt goed uit. Zeilzaken levert namelijk altijd maatwerk. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Individuelen en kleine groepen

Ook in je eentje, met een vriend(in) of met een kleine groep kun je een prachtige dag beleven op het water. Zeilen uit Muiden, Zeilen uit Volendam of varen op De Vecht.  We bieden jaarlijks een paar mooie arrangementen aan.

Zeilen met kinderen

Ook de kids zullen zich prima vermaken aan boord. Ze mogen helpen bij het zeilen van het schip. De kleinsten moeten wel een zwemvest dragen. Daar kan Zeilzaken voor zorgen. Neem ze gerust mee op dit bijzondere avontuur.

Zeilen uit Muiden
Zeilen uit Amsterdam